Η τελευταία ευκαιρία του Βέρνμπλουμ

Από sfina.gr: Ο Πόντους Βέρνμπλουμ προπονείται κανονικά πλέον μαζί με την ομάδα, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις στην περίπτωσή του.
Πηγή: sfina.gr
Η τελευταία ευκαιρία του Βέρνμπλουμ

Η μεγάλη περιπέτεια που έχει περάσει μετά την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα τον Δεκέμβριο του 2018 δεν επιτρέπει προγνωστικά στην περίπτωσή του. Μόνο παράθεση των γεγονότων μπορεί να γίνει.

Ήδη ξεπέρασε τους 13 μήνες εκτός αγώνων. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης όμως δεν βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Έχει δουλέψει αρκετά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, γι' αυτό άλλωστε επανήλθε στον προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. Το προπονητικό δίτερμα αποτελεί την πρώτη επαφή του 33χρονου Σουηδού αμυντικού χαφ με την ενεργό δράση.

Όταν θα κριθεί απόλυτα έτοιμος από κάθε άποψη, θα πάρει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής. Πρόβλεψη για το πότε θα γίνει αυτό είναι αδύνατη, λόγω της πρότερης κατάστασής του. Μόνο προσδοκία μπορεί να εκφρασθεί για σταδιακή επιστροφή του στους αγώνες εντός της φετινής σεζόν (στα πλέι οφ).

Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, ακόμα και αυτής της ηλικίας, που επέστρεψαν δυνατοί μετά από μακροχρόνιο τραυματισμό, όπως και άλλες περιπτώσεις που ένας τραυματισμός στον αχίλλειο αποτέλεσε έγινε η αφετηρία για το τέλος της καριέρας τους.

Όλοι εύχονται ο Σουηδός τελικά να ανήκει στην πρώτη κατηγορία και να κάνει ένα δυναμικό "καμ μπακ". Είναι επί της ουσίας η τελευταία του ευκαιρία. Τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...