Στροφή στον Διομήδη Άργους

Από acpaok.gr : Έχοντας φορτίσει τις μπαταρίες τους από την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Κασιμάτης» απέναντι στην ΑΕΚ, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει Διομήδη Άργους.
Πηγή: acpaok.gr
Στροφή στον Διομήδη Άργους

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 την ομάδα του Διομήδη, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα του επιτρέψουν να ανεβεί περισσότερα βαθμολογικά.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων, περιελάμβανε προπόνηση με βάρη, βίντεο-ανάλυση και άφθονη τακτική προσαρμοσμένη στις ανάγκες του παιχνιδιού με τον Διομήδη.

Το ιατρικό δελτίο του Αλέξη Παπαβασίλη εξακολουθεί να είναι γεμάτο με τους μακροχρόνιους τραυματισμούς των Ιωαννίδη, Κεσίδη, Πετρίδη και Τσεσμετζίδη, με τον Αλέξη Αποστόλου ωστόσο, να έχει επιστρέψει πλήρως στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση.

Οι διαιτητές με Διομήδη Άργους

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές, οι οποίοι θα διευθύνουν την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Handball Premier, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Διομήδη Άργους.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Διομήδη την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης.

Οι διαιτητές Πατιός και Χαρίτσος θα αναλάβουν να διευθύνουν την αναμέτρηση, όπως έκανε γνωστό η ΟΧΕ μέσα από το πρόγραμμα της.

Διαβάστε ακόμη...