Άγνοια και άρνηση από Λυσσάνδρου, αλλά...

Απο paok24.com: Αρκετό παρασκήνιο λίγες ώρες πριν τη συνάντηση των Big-4
Πηγή: paok24.com
Άγνοια και άρνηση από Λυσσάνδρου, αλλά...

Σήμερα στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Super League παρουσία της FIFA και της UEFA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport, ο Μηνάς Λυσσάνδρου παρουσιάζεται ως επιλογή των διεθνών συνομοσπονδιών στον διακαή πόθο Ολυμπιακού και ΑΕΚ για ανατροπή της εκλεγμένης διοίκησης της ΕΠΟ.

Παρότι η συγκεκριμένη πληροφορία δύσκολα μπορεί να έχει προκύψει τυχαία, ο πρόεδρος της Super League και παράγοντας της ΑΕΚ έσπευσε να δηλώσει άγνοια για τη συγκεκριμένη πρόθεση και υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει.

Η ΑΕΚ βέβαια διέψευδε και το ενδεχόμενο να κατέβει ο διευθύνων σύμβουλος της ως υποψήφιος πρόεδρος της λίγκας, κάτι που τελικά συνέβη.

Και όχι μόνο συνέβη, αλλά τότε αποκαλύφθηκε η σύμπραξη Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο πρόσωπο του Λυσσάνδρου για να μη βγει ο Μάκης Γκαγκάτσης και η επιλογή του ΠΑΟΚ.

Η διαφαινόμενη στήριξη που φαίνεται πως παρέχει και τώρα η Ένωση στο σκηνικό ανατροπής που θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός (που δήθεν δεν ξέρει την ατζέντα του ραντεβού), ο οποίος κάνει όνειρα για επιστροφή στα χρόνια των... Γκιρτζίκηδων, δείχνει πάντως ότι δε θα αποτελέσει έκπληξη αν εντός της συνάντησης των Big-4 αλλάξει άποψη ο κ. Λυσσάνδρου, δει θετικά την παραπάνω πρόταση και τελικά... τύχει και τη δεχτεί για το... καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δηλαδή...

Λίγες ώρες πριν το σημερινό ραντεβού, ενδεχομένως δεν έχει νόημα για περαιτέρω ανάλυση μέσω σεναρίων.

Μένει να φανεί αν θα πέσουν οι μάσκες και αν θα δικαιωθεί ξανά το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...