«Αηδία για κάποιους ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν δίπλα στον Αυγενάκη»

Persona non grata αποτελεί ο Λευτέρης Αυγενάκης για τους φίλους του Δικεφάλου, κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών με αφορμή την περιοδεία του Υφυπουργού στο Νομό.
Πηγή: sdna.gr
«Αηδία για κάποιους ΠΑΟΚτσήδες που βρέθηκαν δίπλα στον Αυγενάκη»


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στα Γρεβενά, ωστόσο, η επίσκεψή του έφερε την αντίδραση των φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τάχθηκαν ανοιχτά κατά εκείνων που επέλεξαν να βρεθούν στο πλευρό του δεδομένου πως ο κ.Αυγενάκης κάθε άλλο παρά αρεστό πρόσωπο αποτελεί στις τάξεις του Δικεφάλου.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών:

Μετά την χθεσινή επίσκεψη στην πόλη μας,του υπαλλήλου,του ιδιοκτήτη ακυβέρνητων πλοίων γεμάτα λουκουμόσκονη,νιώθουμε αηδία,για ‘’κάποιους’’ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που βρέθηκαν δίπλα του και σαν δούλοι ως το μεδούλι,βγάζανε φωτογραφίες γεμάτοι χαμόγελα,του κάνανε τεμενάδες και προσκυνήματα λες και ήταν ο ίδιος ο θεός! Μια επίσκεψη,ενός κόκκινου υπαλλήλου σε ασπρόμαυρα χώματα,που ήταν περικυκλωμένος από τόσους άνδρες με πολιτική ενδυμασία και γνωστή ιδιότητα,που θα ζήλευαν και την περίοδο της χούντας. Λοιπόν, ντεμέκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, μα πάνω απ’ολα αυλικοί πολιτικάντηδες,γλίτσες,αν για σας πάνω απ’ολα στη μίζερη ζωή σας,όλο αυτό το πανηγυράκι,είναι ένα κομμάτι(εφήμερης)δημοσιότητας και μιας καλής γνώμης στο κόμμα,με σκοπό το προσωπικό και μόνο σας όφελος,τότε το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ΝΤΡΟΠΗ σας και ΝΤΡΟΠΗ μας που αναπνέουμε τον ίδιο αέρα και ζείτε ανάμεσα μας.Ζητούμε σαν ΛΦ ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ,μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ απ’ολο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ για την χθεσινή μαύρη μέρα για τον τόπο μας.

Υ.Γ. Έξω οι γλίτσες από την οικογένεια του ΠΑΟΚ

Υ.Γ.4 Το ‘’ ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα’’ ισχύει για όλα τα μέλη του club.Για σας που δηλώνατε ΠΑΟΚ και χθές ποστάρατε τις φωτογραφίες σας με τον υπάλληλο κοιταχτείτε στον καθρέφτη..ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Διαβάστε ακόμη...