Εντολή Σαββίδη να “κλείσει” ο Ράφα

Από sfina.gr: Εντολή να "κλείσει" τον Ράφα Σοάρες έχει δώσει η διοίκηση στον Μάριο Μπράνκο.
Πηγή: sfina.gr
Εντολή Σαββίδη να “κλείσει” ο Ράφα

Ο 25χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ της Γκιμαράες αποτελεί τον "εκλεκτό" και της οικογένειας Σαββίδη, αλλά και του Αμπέλ Φερέιρα για την θέση του αριστερού μπακ. Το "εκλεπτισμένο" και ντελικάτο ποδοσφαιρικό του στυλ αρέσει στη διοίκηση και στον προπονητή, που τον ξέρει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Από την στιγμή που έδωσε την εντολή η οικογένεια Σαββίδη θεωρείται θέμα χρόνου η επίτευξη συμφωνίας για την μετακίνηση του Ράφα στη Τούμπα. Όπως έχουμε επισημάνει από το ξεκίνημα του ενδιαφέροντος η συζήτηση με την Γκιμαράρες γίνεται για δανεισμό του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα χρονικής διάρκειας 1,5 έτους, τύπου, δηλαδή, Γιόζιπ Μίσιτς, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021.

Η απόκτηση αριστερού μπακ κρίνεται ως απαραίτητη για δύο λόγους.

Πρώτον, είναι ολοφάνερο πως για τον Δημήτρη Γιαννούλη αργά ή γρήγορα θα έρθει πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα του εξωτερικού, την οποία πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αρνηθεί η διοίκηση και κυρίως ο ίδιος ο παίκτης. Και να θέλεις δεν μπορείς να "κόψεις" τον δρόμο και τις φιλοδοξίες ενός παίκτη για ευρωπαϊκή καριέρα.

Και δεύτερον, χρειάζεται κι ένας δεύτερος αριστερός μπακ με "πνευμόνια" σαν του Γιαννούλη, αφού ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μεγάλωσε και παίζει πλέον κι άλλους ρόλους μέσα στην ομάδα, κυρίως επιθετικής φύσης.

Διαβάστε ακόμη...