Στην Εθνική Σουρινάμ ο Μπίσεσβαρ

Απο sdna.gr: Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πήρε απόφαση να εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας καταγωγής των γονιών του, αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει μέλος της Εθνικής Σουρινάμ.
Πηγή: sdna.gr
Στην Εθνική Σουρινάμ ο Μπίσεσβαρ

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, θα εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Σουρινάμ, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Gold Cup, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μπίσεσβαρ είναι ανάμεσα στα εφτά ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στις... μικρές εθνικές της Ολλανδίας και επέλεξαν να φορούν πλέον τα χρώματα της χώρας καταγωγής τους.

Μαζί με τον Μπίσεσβαρ στην Εθνική Σουρινάμ θα αγωνιστούν ο Ράιν Ντονκ της Γαλατασαράι, ο Κέλβιν Λέερνταμ των Σίατλ Σάουντερς, ο Τιαρόν Τσέρι της Μακάμπι Χάιφα,ο Φλοριάν Ζοζεφζόν της Ντέρμπι Κάουντι, ο Μίτσελ Ντόναλντ της Μαλάτιασπορ και ο Μικέλ Νελόμ της Βίλεμ.

Πλέον αναμένεται να φτάσει και η πρώτη κλήση του Μπίσεσβαρ στην Εθνική Σουρινάμ, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Διαβάστε ακόμη...