Χωρίς άγχος και ό,τι βγει

Απο paok24.com: O ΠΑΟΚ έχει μία ακόμα δύσκολη αποστολή στο BCL απόψε, αντιμετωπίζοντας στην Ιταλία, τη Μπρίντιζι
Πηγή: paok24.com
Χωρίς άγχος και ό,τι βγει

Μετά και από την εντός έδρας ήττα από τη Ντιζόν, τα τρία τελευταία παιχνίδια του ομίλου στο BCL, αρχής γενομένης από το αποψινό με τη Μπρίντιζι, έχουν χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι δύο ομάδες, να είναι στο 4-7 και η Μπεσίκτας που είναι στην τέταρτη θέση, η οποία δίνει πρόκριση, να είναι στο 5-6, ωστόσο ο ΠΑΟΚ, τόσο με τη Μπεσίκτας, όσο και με τη Φάλκο Σομπατέλι (που είναι επίσης στο 5-6), δεν έχει τις ισοβαθμίες. Επίσης το πρόγραμμα του, με Μπρίντιζι, Σαραγόσα (εκτός) και Τέλεκομ Βόννης (εντός) ως το τέλος, δε δίνει και πολλά περιθώρια ελπίδας, έτσι κι αλλιώς.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του, έχουν ρίξει το βάρος τους στο στόχο που έχουν στην Ελλάδα και από τη στιγμή που η νίκη που είχαν ανάγκη (αυτή με τον Ιωνικό), ήρθε το περασμένο Σάββατο, σήμερα αναμένεται να παίξουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος και... όπου βγει. Την αποστολή στην Ιταλία, δεν έχει ακολουθήσει ο Σταύρος Σχίζας.

Η Μπρίντιζι από την πλευρά της, μπορεί να μην έχει και αυτή, τη διαφορά με τη Μπεσίκτας, αλλά φαίνεται να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης. Οι Ιταλοί, προέρχονται από τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση, με την τελευταία, μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη, να είναι «βαριά» με 96-67, από τη Μπεσίκτας.

Στο πρωτάθλημα τους, νίκησαν με 88-81 τη Βίρτους Ρόμα, στην έδρα τους ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το τέμπο, με τα χαμηλά και ευέλικτα σχήματα τους, με τον Μπανκς (πρώτος σκόρερ της Legabasket) και τον Στόουν να παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις. Η Μπρίντιζι, έχει την έκτη καλύτερη επίθεση στο BCL (85,1 μ.ο. ανά αγώνα), αλλά και την πέμπτη χειρότερη άμυνα (81,1 μ.ο. ανά αγώνα).

Αν λέει κάτι, ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας με 95-91, με τον Σμιθ να έχει 27 πόντους, τον Μπεστ 19 και τον Λιούις, 18. Από εκείνο το παιχνίδι, ο Ραντοσάβλιεβιτς έχει αποχωρήσει από τη Μπρίντιζι και τη θέση του στο ρόστερ, έχει πάρει ο Σάτον.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Κόντε (Ισπανός), Ρούτεσιτς (Μαυροβούνιος) και Ζούπαντσιτς (Βόσνιος).

Ο αγώνας, ξεκινάει στις 21:30 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports HD.

Διαβάστε ακόμη...