MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Βάσια Γκάτζιου!

Από acpaok.gr: Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Βάσια Γκάτζιου,
Πηγή: acpaok.gr
MVP της αγωνιστικής εβδομάδας η Βάσια Γκάτζιου!

μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα εξτρέμ του ΠΑΟΚ Mateco πέτυχε 8 τέρματα στην αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία, βοηθώντας στα μέγιστα τον Δικέφαλο να φύγει με το «διπλό» από την πρωτεύουσα.

Στην δεύτερη θέση, ισοψήφησαν οι Εύα Χαντάβα και Ντάρια Έρτσεν από το τμήμα βόλεϊ γυναικών, οι οποίες είχαν ικανοποιητική παρουσία στο νικηφόρο «ντέρμπι» με τον Παναθηναϊκό.

Για τη διάκρισή της ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Βάσια Γκάτζιου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα για τον τίτλο της MVP. Αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας τη Νέα Ιωνία σε ένα παιχνίδι που μας πήγαν όλα στραβά. Παρ'όλα αυτά καταφέραμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με δυνατή άμυνα, σωστά τρεξίματα και επιλογές, με εύστοχα σουτ, να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό κρατάω από τον αγώνα. Ελπίζω και σε επόμενους τίτλους, προς το παρών όμως εστιάζω στον ημιτελικό με την Αναγέννηση Άρτας. Πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα μας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη του πρώτου μας στόχου, ο οποίος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου».

Συγχαρητήρια Βάσια!

Διαβάστε ακόμη...