Τίμησε τον «Νταμπλούχο» ΠΑΟΚ και τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» η ΕΠΣΜ!

Από acpaok.gr: Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η οποία είναι αφιερωμένη στο Ολυμπιακό Πνεύμα, τις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού,
Πηγή: acpaok.gr
Τίμησε τον «Νταμπλούχο» ΠΑΟΚ και τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» η ΕΠΣΜ!

κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον Πολιτισμό, την Επιστήμη, τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η ΕΠΣΜ βράβευσε τόσο την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ», όσο και τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», οι οποίες με την σειρά τους κατέκτησαν το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Φυσικά, από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ποδοσφαιρικά τμήματα υποδομής της ανδρικής ομάδας, καθώς οι κατηγορίες Κ19 και Κ15 βραβεύτηκαν με την σειρά τους, για την κατάκτηση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Super League.

Το βραβείο εκ μέρους της ανδρικής ομάδας παρέλαβαν οι: Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Μάλαμας Τεβεκέλης και Δημήτρης Σαραϊδάρης. Με την σειρά της σύσσωμη η γυναικεία ομάδα με συνοδό τον έφορο του τμήματος, Κωνσταντίνο Βαρδαλή, παρέλαβε το βραβείο.

Διαβάστε ακόμη...