Δέκα χρόνια μαζί ΠΑΟΚ και «ΚΥΑΝΑ»! (pics+vid)

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, η οποία συνοδεύτηκε και με τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 χρόνων συνεργασίας με την εταιρία «ΚΥΑΝΑ».
Πηγή: acpaok.gr
Δέκα χρόνια μαζί ΠΑΟΚ και «ΚΥΑΝΑ»! (pics+vid)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Χωριό της Ειρήνης», με την γυναικεία ομάδα, το τεχνικό τιμ αλλά και τις ομάδες των τμημάτων υποδομής να δίνουν κανονικά το παρών.

Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης το τμήμα και οι Σταύρος Καλαφάτης (Γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας ΝΔ), Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Άλκης Ησαϊάδης (Αντιπρόεδροι Α.Σ. ΠΑΟΚ), Άκης Μπεκιάρης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Α.Σ. ΠΑΟΚ), Νίκος Σταυρόπουλος (παλαίμαχος αθλητής μπάσκετ και τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ).

Την παρουσίαση και την οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποίησαν ο έφορος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «ΚΥΑΝΑ», Γιάννης Βασιλειάδης.

Ο τυχερός της βραδιάς από πλευράς γυναικείας ομάδας, ήταν ο γυμναστής, Αριστείδης Ταρπάγκος, καθώς σε εκείνον έπεσε το φλουρί.

PHOTOSTORY

Διαβάστε ακόμη...