Η αποθέωση των Πολωνών και το όνειρο του Σφιντέρσκι (pic)

Από sdna.gr: Οι επιδόσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν περνούν απαρατήρητες από τον Τύπο της Πολωνίας, με τους συμπατριώτες του να ανοίγουν το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα» για τον 23χρονο φορ.
Πηγή: sdna.gr
Η αποθέωση των Πολωνών και το όνειρο του Σφιντέρσκι (pic)

Έχοντας πετύχει δέκα γκολ στο πρωτάθλημα της Super League, η φετινή σεζόν φαντάζει -μέχρι στιγμής- άκρως παραγωγική για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο βασικό πλάνο του Αμπέλ Φερέιρα. Οι Πολωνοί παρακολουθούν στενά τα πεπραγμένα του 23χρονου και πλέον στην πατρίδα του έχει ανοίξει για τα καλά η συζήτηση περί κλήσης του στην Εθνική Ανδρών.

Με τίτλο: «Πρέπει αυτός ο ποδοσφαιριστής να πάρει μια ευκαιρία στην Εθνική ομάδα;», οι Πολωνοί δίνουν το λόγο στους ειδικούς του ποδοσφαίρου, με τον πασίγνωστο δημοσιογράφο, Ματέους Μπόρεκ να σημειώνει:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Σφιντέρσκι την άνοιξη δεν θα έχει μια σοβαρή, το τονίζω, ευκαιρία στην Εθνική Πολωνίας. Είναι 23 ετών, έχει ταχύτητα, ντρίμπλα και διαθέτει ψυχραιμία μπροστά από το τέρμα. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της Super League πίσω από τον Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού και γενικά μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις».

Από την πλευρά του, ο Κάρολ Σφιντέρσκι γνωρίζει πως το έργο του δεν είναι εύκολο αλλά παρ΄όλα αυτά, μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, ελπίζει πως θα μπορέσει να πείσει τον Γέρζι Μπρέζεκ πως αξίζει μια ευκαιρία για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του: «Κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί μου αλλά πριν τα τελικά του Euro η κατάσταση μπορεί να είναι διαφορετική. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια καλή σεζόν και να μπει στην Εθνική ενόψει του Euro. Αυτό -άλλωστε- είναι και το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, ωστόσο, γνωρίζω ότι είναι μακρύς ο δρόμος για να αποτελέσω μέλος της Εθνικής αφού η ομάδα διαθέτει εξαιρετικούς επιθετικούς. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω εστιάσει στη δική μου εξέλιξη. Στόχος μου είναι να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ με τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...