Τα ρεκόρ του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com:Αλλιώς μετράει η Super League κάποια ρεκόρ, αλλιώς τα μετράμε εμείς...
Πηγή: inpaok.com
Τα ρεκόρ του ΠΑΟΚ

Διότι η διοργανώτρια Αρχή μετράει και τα ματς που «έκλεψαν» από τον Δικέφαλο στα δικαστήρια ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ το 2018 και μαζί του έκλεψαν και το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν από 41 γκολ) και είναι η μοναδική ομάδα που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της Super League.

Σύμφωνα με τη Λίγκα έχει σκοράρει στα 54 τελευταία ματς του, αλλά η Super League παίρνει ως αφετηρία τα παιχνίδια μετά το 1-0 επί της ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου 2018 με το γκολ του Βαρέλα, το οποίο η ένωση έκλεψε στα δικαστήρια μαζί με τον τίτλο.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα γήπεδα ο ΠΑΟΚ σκοράρει ακατάπαυστα μετά τις 5/11/2017 όταν είχε χάσει με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Έτσι έχει φτάσει τα 67 ματς στη Super League που σκοράρει και έχει πάρει το ρεκόρ που κατείχε ο Παναθηναϊκός (1963-1965), όταν και είχε τουλάχιστον ένα γκολ σε 57 σερί αγώνες πρωταθλήματος.

Επίσης η Λίγκα ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στην έδρα του στα τελευταία 28 ματς, αλλά η αλήθεια είναι ότι χωρίς τις δύο άδικες ήττες στα χαρτιά μέσω δικαστηρίων από Ολυμπιακό και ΑΕΚ το 2018, ο Δικέφαλος έχει φτάσει τα 46 σερί ματς χωρίς ήττα στην Τούμπα μετρώντας 43 νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Τελευταία εντός έδρας ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στις 8/1/2017 όταν έχασε με 1-0 από τα Γιάννινα, τα οποία είχαν βασικό τερματοφύλακα τότε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που έκανε το παιχνίδι της ζωής του.

Ο ΠΑΟΚ είχε χάσει από τον Παναθηναϊκό με 2-3 στις 31/5/2017, αλλά αυτή η ήττα ήταν στα play-offs και όχι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μετά από εκείνο το ματς ο Δικέφαλος έχει 38 σερί ματς χωρίς ήττα στην Τούμπα στο πρωτάθλημα μετρώντας 35 νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Διαβάστε ακόμη...