"Οι καλές ημέρες, ανήκουν στο παρελθόν για τον Στοχ"

Apo παοκ24.ψομ¨Και οι Τσέχοι είναι προβληματισμένοι για τον Σλοβάκο
Πηγή: paok24.com
"Οι καλές ημέρες, ανήκουν στο παρελθόν για τον Στοχ"

Το περασμένο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ. Μεγάλες προσδοκίες, ανώμαλη... προσγείωση.

Ο Μίροσλαβ Στοχ, δυσκολεύεται να βρει τη θέση του στον ΠΑΟΚ, δεν έχει καταφέρει να τραβήξει από τα... μαλλιά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά για το μέλλον του.

Τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία ασίστ, μία στο Κύπελλο, μία στα προκριματικά του Champions League κι άλλη μία στα προκριματικά του Europa League. 282 λεπτά συνολικά από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι σήμερα, χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

Ο Σλοβάκος συνεχίζει να δίνει τη δική του "μάχη", εξακολουθώντας πάντως να απασχολεί τους Τσέχους, που παρακολουθούν στενά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, μετά από το πέρασμα του από τη Σλάβια Πράγας.

Η ιστοσελίδα "sportyzive.cz" που παρουσιάζει την πορεία παικτών που έφυγαν το καλοκαίρι από τη Σλάβια, αναφέρει για τον Σλοβάκο:

"Οι καλές ημέρες για τον Μίροσλαβ Στοχ, ανήκουν αναμφίβολα στο παρελθόν. Ήρθε στη Σλάβια πριν από δύο χρόνια στην αρχή ως μία μεγάλη μεταγραφή, αλλά σταδιακά έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα κι αποτέλεσε παίκτη που είχε περισσότερες συμμετοχές σαν αλλαγή.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και να επιστρέψει στο γνώριμο περιβάλλον, του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, έχει καταφέρει να παίξει μόλις τρεις φορές στο πρωτάθλημα και δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει στην ελληνική ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...