Τετ α τετ Σαββίδη-Πανόπουλου! (pics)

Απο inpaok.com: Η ιστορία από την πλευρά που δε θέλουν να βλέπουν...
Πηγή: inpaok.com
Τετ α τετ Σαββίδη-Πανόπουλου! (pics)

Πολύ ωραίος τίτλος για να μαζέψεις κόσμο. Ακόμα πιο ωραίος για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Και ακόμα πιο ωραίος για να "χτίσεις" την προπαγάνδα που επιβάλλεται προκειμένου να δικαιολογηθείς για τις αποτυχίες σου και να απαξιώσεις τον μεγάλο εχθρό σου που σε έχει βάλει από κάτω.

Ας δούμε λοιπόν το νόμισμα από την άλλη πλευρά, κι ας υποθέσουμε ότι ο τίτλος του blog ήταν πραγματικότητα. Ας υποθέσουμε ότι στο αποψινό "ΠΑΟΚ-Ξάνθη", οι φιλοξενούμενοι είχαν δηλώσει να μην αγωνιστεί όποιον τιμωρημένο υπήρχε, είχαν προφυλάξει όποιον παίκτη είχε μικροτραυματισμό, βήχα ή συνάχι. Ας υποθέσουμε ότι τοποθετούσαν ένα 20χρονο κάτω από τα δοκάρια. Ας υποθέσουμε ότι δέχονταν -φυσιολογικά- τρία γκολ από το ημίχρονο. Ας υποθέσουμε ότι ο στόπερ τους, με όλη την άμυνα ανεβασμένη πάνω από το κέντρο στο 24′(!), κάνει λάθος με συνέπεια να έρθει το 2-0.

Ας υποθέσουμε ότι τιμωρημένος -με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο- και υπόδικος Ιβάν Σαββίδης έκανε βόλτες, για ακόμα μια φορά, στα αποδυτήρια της Τούμπας, πριν την έναρξη του αγώνα.

Ας υποθέσουμε ότι το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, ή αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, έλεγε ανέκδοτα με τον Χρήστο Πανόπουλο στη φυσούνα της Τούμπας, έχοντας τον Βιεϊρίνια να χασκογελάει και τον Πέλκα να κρυφογελάει.

Ας υποθέσουμε ότι μετά μπήκε στην παρέα και ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, σε ένα άλλο πηγαδάκι με τον Πανόπουλο, μαζί με τους Βιεϊρίνια-Πέλκα, αλλά και τον Μαουρίσιο που είχε μείνει εκτός ενδεκάδας, και οι χαριεντισμοί δεν είχαν τέλος.

Ας υποθέσουμε ότι το κατρακύλισμα του άσου, σε ποσοστά που αγγίζουν τη μονάδα, επιβεβαιώνονταν με ευκολία, όπως φυσικά και το GG και το over από το ημίχρονο.

Ας υποθέσουμε μέσα σε αυτό το πολύ ωραίο οικογενειακό κλίμα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν αντεθνικά συνθήματα και απαιτούσαν -με το μυαλό τους- να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός στη Β' Εθνική.

Ας υποθέσουμε ότι λίγες μέρες πριν, η υποτιθέμενη πώληση ενός παίκτη του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη (ας πούμε του Μυστακίδη), μετατράπηκε ξαφνικά σε δανεισμό. Δανεισμό που όμως δε φτούρησε γιατί η Ξάνθη χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά ή ισπανικά, με αποτέλεσμα η FIFA να της ρίξει μια ξεγυρισμένη απαγόρευση μεταγραφών.

Αν είχαν συμβεί όλα αυτά με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ, η διάσκεψη για τη Λιβύη θα είχε διακοπεί, ο Ερντογάν θα έριχνε τους πρώτους πυραύλους και ο Ντόναλντ Τραμπ θα έγραφε στο twitter "rixte_katigoria_toys_exygiantes".

Αφού όμως έγιναν σε άλλη πόλη, σε άλλο γήπεδο, με άλλες ομάδες, συνεχίζει να είναι Κυριακή βράδυ. Καληνύχτα λοιπόν και όνειρα γλυκά...

Διαβάστε ακόμη...