Η πρώτη “μεταγραφή” του Γενάρη λέγεται Λάμπρου

Από sfina.gr: Η πρώτη "μεταγραφή" του ΠΑΟΚ για τον Γενάρη είναι αναμφίβολα ο Λάζαρος Λάμπρου.
Πηγή: sfina.gr
Η πρώτη “μεταγραφή” του Γενάρη λέγεται Λάμπρου

Ο ξεγραμμένος μέχρι πρότινος 22χρονος Κατερινιώτης επιθετικός προστίθεται ως μία πολύ ποιοτική λύση στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα. Έπαιξε φέτος τρία ματς όλα κι όλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τα δύο ως αλλαγή και έβαλε δύο γκολ! Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβει κανείς την αξία του.

Ευτυχώς, που δεν έφυγε και πάλι ως δανεικός για την Ολλανδία. Έτοιμος ήταν. Τις βαλίτσες ετοίμαζε. Την τελευταία στιγμή το σκέφτηκε ξανά ο Φερέιρα και άρχισε να του δίνει πρόσφατα λεπτά συμμετοχής. Αλλιώς ένα ατόφιο ταλέντο θα έμπαινε σε μία νέα διαδικασία δανεισμού με τον κίνδυνο να χαθεί για τον ΠΑΟΚ.

Οι έξυπνοι προπονητές ξέρουν να αναγνωρίζουν και να διορθώνουν τα λάθη τους και ο Φερέιρα είναι ένας απ' αυτούς. Παρότι είναι αλήθεια πως ο 22χρονος επιθετικός είναι κάπως απείθαρχος γενικότερα και πάσχει από έλλειψη συγκέντρωσης, του έδωσε την δυνατότητα να δείξει την αξία του και να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ.

Και ο νεαρός Κατερινιώτης το έκανε. Έχει τις προοπτικές να αφήσει εποχή και να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ. Το ταλέντο του είναι πλούσιο. Διαθέτει τις προδιαγραφές σπουδαίου σύγχρονου επιθετικού. Αν σκύψει το κεφάλι, προσηλωθεί στον στόχο του και δουλέψει σκληρά θα κάνει σπουδαία πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πορευτεί με το δόγμα "σεμνά και ταπεινά" και τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Πάντως, είναι δεδομένο πλέον ότι ο ΠΑΟΚ στις χειμερινές μεταγραφές δεν χρειάζεται εξτρέμ. Έχει...

Επίκειται βέβαια και δεύτερη εσωτερική "μεταγραφή" με την επισημοποίηση της αγοράς του Γιόζιπ Μίσιτς.

Διαβάστε ακόμη...