«Εκπληκτικός παίκτης ο Ράφα Σοάρες»

Απο inpaok.com: Ο πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου αμυντικού, Κιζίτο Λουβάγκα, μιλά στο INPAOK για τον μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου
Πηγή: inpaok.com
«Εκπληκτικός παίκτης ο Ράφα Σοάρες»

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ράφα Σοάρες βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση στην περίοδο του χειμώνα.

Ο πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου αμυντικού στη Ρίο Άβε, Κιζίτο Λουβάγκα, μιλά στο INPAOK για τον αριστερό οπισθοφύλακα που ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», εκθειάζοντάς τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αλλά και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής μάλιστα, βρισκόταν στο ρόστερ της Μπάτε Μπορίσοφ, όταν ο Δικέφαλος αναμετρήθηκε απέναντί της για την φάση των ομίλων του Europa League, με τον παίκτη να γνωρίζει καλά τι εστί ΠΑΟΚ και Τούμπα.

Όσα είπε:

Για την αγωνιστική του ταυτότητα: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προσαρμοστεί άψογα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, και μπορεί να πάρει όλη την αριστερή πλευρά, καθώς εκτός από καλός αμυντικός, έχει και επιθετικές αρετές, γεγονός που αποτυπώνεται και στα στατιστικά που έχει, με τα γκολ αλλά και τις ασίστ».

Για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ράφα, καθώς είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του ο ΠΑΟΚ, και νομίζω ότι το αξίζει καθώς έχει τρομερά σημάδια βελτίωσης».

Για τον χαρακτήρα του: «Πρόκειται για έναν συμπαίκτη όπου θα ήθελε να είχε ο καθένας. Είναι εξαιρετικά ήρεμος αλλά και ευδιάθετος, ενώ εμένα με είχε βοηθήσει πολύ στην Ρίο Άβε ώστε να προσαρμοστώ στις ανάγκες της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...