Μαουρίσιο: Βλέπει... Αστέρα και σκοράρει

Από sdna.gr:Ο Αστέρας Τρίπολης έχει εξελιχθεί στον... αγαπημένο αντίπαλο του Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να μετράει τρία τέρματα σε μόλις τέσσερις φορές που έχει αντιμετωπίσει την ομάδα της Αρκαδίας.
Πηγή: sdna.gr
Μαουρίσιο: Βλέπει... Αστέρα και σκοράρει

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα στις 18:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος έχει ως στόχο την επίτευξη μιας ακόμα νίκης, στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στις έξι τελευταίες αναμετρήσει των δύο ομάδων οι «ασπρόμαυροι» έχουν πανηγυρίσει πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Παράλληλα όμως ο Ζοσέ Μαουρίσιο, έχει χτίσει την δική του παράδοση κόντρα στους Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης αποτελεί τον αγαπημένο αντίπαλο του βραζιλιάνου εν Ελλάδι, καθώς τον έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές, μετρώντας τρία τέρματα.

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!

Συγκεκριμένα ο άσος του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει για πρώτη φορά κόντρα στον Αστέρα την σεζόν 2017-18, όταν με δύο δικά του γκολ είχε χαρίσει τη νίκη στον Δικέφαλο με 2-0. Το τρίτο του τέρμα κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης το είχε πετύχει την περασμένη σεζόν για την 16η αγωνιστική της Super League στο χιονισμένο τότε «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Διαβάστε ακόμη...