Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Μιχάλ Μάσεκ και της Εύας Χαντάβα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, όπου βρήκε το Δικέφαλο νικητή με 3-0 σετ.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μιχάλ Μάσεκ, είπε:

«Το πρώτο σετ μπορεί να φάνηκε εύκολο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν η συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι που το έκανε. Πιέσαμε από την αρχή γιατί ξέραμε ότι αν το πετυχαίναμε, τότε όλα θα ήταν πιο εύκολα. Στο δεύτερο σετ κάναμε 11 λάθη και παρόλα αυτά καταφέραμε και το πήραμε. Στο τρίτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, χάναμε για πέντε πόντους και η ανατροπή δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα».

Η αρχηγός του Δικεφάλου, Εύα Χαντάβα, ανέφερε:

«Ήταν ένα ματς που θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε. Όλες μας, πεισμώσαμε πολύ με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και για αυτό αντιδράσαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μια δυνατή ομάδα. Πήραμε τη ρεβάνς...και το τρίποντο. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, που θα μας βοηθήσουν να πλασαριστούμε στην τετράδα. Θέλω να πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, γιατί αυτές είμαστε στην πραγματικότητα και σήμερα παίξαμε όλες καλά»!

Διαβάστε ακόμη...