ΠΑΟΚ Mateco-Ο.Φ. Νέας Ιωνίας

Και τώρα οι δύο τους... Στην πρωτεύουσα ταξιδεύει ο «Νταμπλούχος» Ελλάδος, ΠΑΟΚ Mateco, για να αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ των τελικών, Νέα Ιωνία, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Mateco-Ο.Φ. Νέας Ιωνίας

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΟΚ Mateco, θέλει να συνεχίσει την επέκταση του αήττητου σερί του και να αυξήσει παράλληλα την διαφορά από την δεύτερη, Νέα Ιωνία.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης πλην της Φωτεινής Νούσια που ταλαιπωρείται από μακροχρόνιο τραυματισμό, έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η αρχηγός του ΠΑΟΚ Mateco, Marija Nikolic, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Νέα Ιωνία. Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει λίγο το ρόστερ τους, κάποιες σημαντικές παίκτριες της προηγούμενης σεζόν δεν είναι εκεί, έχουν αλλάξει τον προπονητή τους αλλά πιστεύω ότι παίζουν με την ίδια φιλοσοφία με κάποιες μικρές αλλαγές. Επίσης, δεν έχουν παίκτριες με μεγάλη εμπειρία, και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε ακριβώς να ξέρουμε τι να περιμένουμε, αλλά ξέρω ότι είμαστε έτοιμες και άμα παίξουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην Αθήνα».

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020
9η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας
18:00, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας-ΠΑΟΚ Mateco (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...