Ενεργοποιεί τη ρήτρα για Μιχόγεβιτς η Άουε!

Από paok24.com: Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αγοράσουν τα δικαιώματα του Μάρκο Μιχόγεβιτς, βρίσκεται η Άουε!
Πηγή: paok24.com
Ενεργοποιεί τη ρήτρα για Μιχόγεβιτς η Άουε!

Αυτό ανέφερε τουλάχιστον ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Χέλγκε Λέοναρντ, τονίζοντας πως «έχουμε οψιόν αγοράς του Μάρκο Μιχόγεβιτς και διαπραγματευόμαστε με τον ΠΑΟΚ. Μόλις συμφωνήσουμε, θα μείνει στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος στόπερ έχει καταγράψει 17 συμμετοχές στη Bundesliga 2 και άλλες 2 στο Κύπελλο Γερμανίας, όλες ως βασικός, από το περασμένο καλοκαίρι όποτε και παραχωρήθηκε δανεικός στην Άουε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια της Βοσνίας κόντρα στο Λιχτενστάιν, επίσης ως βασικός, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Άουε κάθε άλλο παρά... ευκαταφρόνητη είναι και γι΄ αυτό ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αποκτά τον Μιχόγεβιτς από τη Σαράγιεβο τον Ιανουάριο του 2018 έναντι 300 χιλιάδων ευρώ και τον ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται πέρσι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ, καταγράφοντας 27 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο.

Πάντως, εάν ο Μιχόγεβιτς παραμείνει στην Άουε και μετά το τέλος της φετινής σεζόν, δεν αποκλείεται η επόμενη να τον βρει στην Bundesliga, μιας και τη δεδομένη χρονική στιγμή η νυν ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga 2 με 29 βαθμούς μετά από 18 αγωνιστικές, με την απόστασή της τόσο από τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στην Bundesliga όσο και από την τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου, να είναι μόλις δύο βαθμοί.

Διαβάστε ακόμη...