Ο Γιαννούλης, το «24 στα 24» και η επιλογή Φερέιρα

Από sdna.gr:Στα... πιτς μετά από ένα εκπληκτικό σερί θα βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να καλείται να επιλέξει τον αντικαταστάτη του στον προσεχές αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: sdna.gr
Ο Γιαννούλης, το «24 στα 24» και η επιλογή Φερέιρα

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της φετινής σεζόν στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα ο νεαρός Δημήτρης Γιαννούλης. Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έχει καταφέρει να καταγράψει ένα εκπληκτικό σερί, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης της ομάδας που μετράει «24 στα 24» παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο Γιαννούλης έγινε και ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό, μετρώντας συνολικά 2.192 λεπτά έχοντας 1715' στην Super League, στοιχείο της τρομερής αγωνιστικής κατάστασής του.

Πλέον μετά από 24 σερί παιχνίδια, θα βρίσκεται στα... πιτς, καθώς αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όλα αυτά, την ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ αυξάνονται και όχι άδικα, αν κανείς ανατρέξει στις φετινές του εμφανίσεις.

Πλέον, ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του για το προσεχές ματς με τον Αστέρα στο γήπεδο της Τούμπας.

«Δεν θα βγάλω τα μάτια μου μόνος μου για να πω ποιος θα παίξει. Έχω πάρει την απόφαση μου και δε νομίζω ότι είναι πια και τόσο δύσκολο να μαντέψει κάποιος ποιος θα ξεκινήσει», είχε τονίσει πάντως λίγο μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμη...