Σε Live Streaming το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών, θα έχετε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube (AC PAOK TV).
Πηγή: acpaok.gr
Σε Live Streaming το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ο Δικέφαλος «ανοίγει» το 2020 αλλά και τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, τον Παναθηναϊκό.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Δικεφάλου αλλά και του βόλεϊ γενικότερα, να παρακολουθήσουν με εικόνα, ήχο και περιγραφή τον αγώνα, τον οποίο προσφέρει η εταιρία «Ρετσίνα Μαλαματίνα».

Στον σχολιασμό θα βρίσκεται ο αθλητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης. Ο Έλληνας κεντρικός διανύει την περίοδο αποθεραπείας του μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο παραμένει πολύτιμο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, βοηθώντας σε όλους τους τομείς. Έτσι το Σάββατο, θα έχει τον ξεχωριστό ρόλο του σχολιαστή, δίνοντας μέσω της εμπειρίας του το στίγμα του παιχνιδιού με τον καλύτερο τρόπο, με σκοπό να βοηθήσει τους «τηλεθεατές» να καταλάβουν καλύτερα τον αγώνα.

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει Post-Game με δηλώσεις των κύριων πρωταγωνιστών.

Διαβάστε ακόμη...