Σήμερα του Μίσιτς

Απο paokrevolution.net: «Δένει» τον Γιόσιπ Μίσιτς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει, ίσως ακόμη και σήμερα, ο Κροάτης μέσος, θα υπάρχει μπάι άουτ που θα φτάνει στο ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Με αυτό τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ δείχνει στην πράξη ότι επενδύει στην ποιότητα και το ταλέντο του 26χρονου μέσου που έχει αποκτήσει κομβικό ρόλο στην φετινή ομάδα.
Πηγή: paokrevolution.net
Σήμερα του Μίσιτς

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι ετήσιες πάγιες απολαβές του μέχρι το καλοκαίρι του 2023 οπότε και θα έχει ισχύ το νέο συμβόλαιο, θα είναι τελικά «καθαρά» 750.000 ευρώ και θα φτάνουν περίπου στο ένα εκατομμύριο μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, ομαδικών και ατομικών.

Όσον αφορά στα χρήματα που θα πάρει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα είναι τελικά λίγο κάτω από δύο εκατομμύρια ευρώ και, μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από αυτά θα καλυφθεί και το ποσό που πρέπει να πάρει η Ριέκα που είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές ο ατζέντης του

Η επισημοποίηση της συμφωνίας θα γίνει ίσως ακόμη και σήμερα, καθώς, ο ατζέντης του παίκτη, Μλάντεν Γκργκιτς βρίσκεται ήδη από την Τετάρτη (είδε και το ματς με το ΟΦΗ) στην Θεσσαλονίκη. Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, η συμφωνία επρόκειτο να κλείσει σήμερα, πιθανόν, όμως, αυτό να μην συνέβη γιατί όλο το νομικό τμήμα της ΠΑΕ είχε βρεθεί στην Αθήνα για τη εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΕΑ.

Διαβάστε ακόμη...