Volley League Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Απο paokvolley.gr: O ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ομάδα του Παναθηναικού, για τη 12η αγωνιστική της Volley League Γυναικών 2019-20120
Πηγή: paokvolley.gr
Volley League Γυναικών: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Πανναξιακό στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και έχοντας 21 πόντους θέλει το τρίποντο προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα του πρωταθλήματος.Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη, βρίσκεται στην τρίτη θέση της Volley League, έχοντας συγκεντρώσει 27 πόντους.

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία, καθώς συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Δικεφάλου στο τάι μπρέικ (25-20, 25-14, 19-25, 20-25, 15-11).

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μιχάλ Μάσεκ, τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι ο Παναθηναϊκός, έχει μια πολύ καλή ομάδα και περιμένω ένα δυνατό ματς. Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε, όμως τώρα θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είναι ένα διαφορετικό και σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα, να τους πιέσουμε και να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο, χωρίς φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και ίσως είναι δύσκολο να βρούμε ρυθμό στην αρχή, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

Η προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (18/1).

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ.

Επόπτες: Βασδέκης, Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

 

Διαβάστε ακόμη...