Δεν προχωράει του Χόουζ στον ΠΑΟΚ

Απο basketplus.gr: Δε φαίνεται να προχωρά η περίπτωση του Σπένσερ Χόουζ στον ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του οποίου έχουν δεύτερες σκέψεις.
Πηγή: basketplus.gr
Δεν προχωράει του Χόουζ στον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός σέντερ έχει καθυστερήσει να απαντήσει οριστικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, κάτι που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις της διοίκησης, η οποία ούτως ή άλλως φαίνονται να ξανασκέφτονται την περίπτωση της απόκτησής του. Κι αυτό επειδή το πρόβλημα της ομάδας είναι κυρίως αμυντικό και δε λύνεται με την απόκτηση ενός σέντερ ύψους 2.16μ. Που έχει ως κύριο προσόν το τρίποντο.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε τη Δευτέρα με τον Χόουζ, χωρίς, όμως, να προκύψει κάτι θετικό. Στον ΠΑΟΚ πλέον αναζητούν έναν φόργουορντ – σέντερ που να έχει έφεση στην άμυνα. Υπάρχει επικοινωνία του Νίκου Σταυρόπουλου με τον Γιώργο Σαββίδη και στον «Δικέφαλο» περιμένουν να πληροφορηθούν το ποσό που μπορεί να διατεθεί.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά Σαββίδη ζητήθηκε να αλλάξουν δύο παίκτες. Όμως αυτό είναι δύσκολο να γίνει στην παρούσα φάση. Αφενός υπάρχει η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος όπου μπορεί να γίνει πιο ενδελεχής μελέτη, αφετέρου μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια και πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα κάποιας κίνησης.

Διαβάστε ακόμη...