"Απάντηση" για τον αντικαταστάτη

Απο paok24.com: Ποια θα είναι η απόφαση;
Πηγή: paok24.com
"Απάντηση" για τον αντικαταστάτη

Ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σειρά έχει ο Αστέρας Τρίπολης και η Super League.

Ο "Δικέφαλος" θα υποδεχτεί το απόγευμα της Κυριακής (18:00) τους Αρκάδες στην Τούμπα, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει μετά από καιρό όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με εξαίρεση τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο Έλληνας αμυντικός, έχει επιβαρυνθεί περισσότερο από όλους στο ξεκίνημα της χρονιάς, έχει να επιδείξει ήδη 24 συμμετοχές κι είχε ανάγκη από ένα... φρεσκάρισμα.

Έτσι, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του την Κυριακή, με τον Φερέιρα να καλείται να βρει αντικαταστάτη.

Λύσεις υπάρχουν, με τον Πορτογάλο να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους πλέον και να έχει πάρει την απόφαση του, σημειώνοντας πως:

"Δεν θα βγάλω τα μάτια μου μόνος μου για να πω ποιος θα παίξει. Έχω πάρει την απόφαση μου και δε νομίζω ότι είναι πια και τόσο δύσκολο να μαντέψει κάποιος ποιος θα ξεκινήσει".

Σήμερα το "ραντεβού" είναι στις 15:30 το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία, με τον Φερέιρα να προχωράει και πάλι σε αλλαγές με φόντο την Κυριακή, με τους Μάτος, Βιεϊρίνια, Λημνιό και Σφιντέρσκι να ετοιμάζονται για την επιστροφή στην ενδεκάδα, ενώ διαθέσιμοι πλέον είναι και οι Κρέσπο και Καντουρί.

Διαβάστε ακόμη...