Κύπελλο Ελλάδας: Μπαίνει VAR στους «8»

Από paokrevolution.net: Οι αγώνες του τριημέρου αναφορικά με το Κύπελλο Ελλάδας, μας έδειξαν πόσο επιτακτική είναι η παρουσία του Video Assistant Referee στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: paokrevolution.net
Κύπελλο Ελλάδας: Μπαίνει VAR στους «8»

Θυμίζουμε ότι παραλίγο να υπάρξει αλλοίωση αποτελέσματος στο Άρης-Ξάνθη, όπως και στο Παναθηναϊκός-Πας Γιάννινα με βοηθούς στα 2 παιχνίδια, οι οποίοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr γίνονται ήδη διεργασίες για να μπει η τεχνολογία του βίντεο στη φάση των "8" του Κυπέλλου, γεγονός που διευκολύνει ότι στα προημιτελικά θα βρίσκονται μόνο ομάδες της Superleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει ντέρμπι στα προημιτελικά, και είναι επιτακτική η παρουσία του VAR, αφού υπάρχει πολεμικό κλίμα μεταξύ των BIG-4.

Το θέμα με την γραμμή του οφσάιντ

Το συγκεκριμένο θέμα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να έχουμε εξελίξεις το προσεχές διάστημα, καθώς το οικονομικό κομμάτι παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά υπάρχει και το θέμα της γραφειοκρατίας που θα πρέπει να ξεπεραστεί και γι' αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις μεταξύ των αρμοδίων.

Ο στόχος για την γραμμή του οφσάιντ είναι να είναι διαθέσιμο στα πλέι οφ/άουτ του πρωταθλήματος και ιδανικά, πριν ακόμη την έναρξή τους.

Διαβάστε ακόμη...