«Γι' αυτό το λόγο θέλει τη Φορταλέζα ο Ιβάν Σαββίδης»

Από sdna.gr; Το τελευταίο διάστημα ΜΜΕ από την Βραζιλία συνδέουν τον Ιβάν Σαββίδη, με την αγορά της Φορταλέζα, τονίζοντας μάλιστα ότι το φανατικό κοινό της βραζιλιάνικης ομάδας κίνησε το ενδιαφέρον του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Γι' αυτό το λόγο θέλει τη Φορταλέζα ο Ιβάν Σαββίδης»

Το όνομα του Ιβάν Σαββίδη κάνει ιδιαίτερο... γκελ στην Βραζιλία καθώς το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα συνδέουν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ με ομάδες της Serie A.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιες ομάδες σύμφωνα με τους βραζιλιάνους είναι η Φορταλέζα και η Παρανά. Μάλιστα δημοσίευμα της ιστοσελίδας diariodonordeste τονίζει τους λόγους για τους οποίους ο Ιβάν Σαββίδης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση της Φορταλέζα.

Σημαντικό ρόλο για το ενδιαφέρον του Σαββίδη σύμφωνα με τους βραζιλίανους, έπαιξε το δυναμικό κοινό που διαθέτει η Φορταλέζα, με τον Έντου Κορματσίνι να έχει δείξει στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου στιγμιότυπα από την κερκίδα. Γεγονός που «έψησε» τον ομογενή επιχειρηματία.

Τα «λιοντάρια» όπως είναι το παρατσούκλι της Φορταλέζα, διαθέτουν μια από τις ισχυρότερες έδρες στο πρωτάθλημα και σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, πλέον αναμένονται τα επόμενα βήματα για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...