«Να είναι και φέτος χρονιά νταμπλ!»

Από paok24.com: Η Ελληνίδα αθλήτρια αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου, τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο και το μεγάλο στόχο που είναι η διατήρηση των σκήπτρων στις εγχώριες διοργανώσεις.
Πηγή: paok24.com
«Να είναι και φέτος χρονιά νταμπλ!»

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ Mateco έχει αποδείξει μέχρι στιγμής και στη φετινή σεζόν πως βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τις αντιπάλους της.

Αυτό φυσικά δεν εφησυχάζει τις παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη που σε κάθε ματς θέλουν να αποδεικνύουν την ανωτερότητα τους και δουλεύουν για να γίνουν ακόμη καλύτερες.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου μίλησε στο PAOK24 και ανέφερε αρχικά:

«Όταν επιστρέψαμε μετά τη μεγάλη διακοπή λόγω των εορτών μπορώ να πω, πως όλη η ομάδα ήταν λίγο "μουδιασμένη" και σίγουρα αυτό προκαλεί αρχικά ένα άγχος για το πώς θα παρουσιαστούμε σε σχέση με την εικόνα που είχαμε τον προηγούμενο μήνα. Η ομάδα έδειξε όμως πως διαθέτει μέταλλο νικητή και πώς να δουλεύει σωστά και αυτό φάνηκε στο γήπεδο από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και βρήκαμε αμέσως ρυθμό ενόψει και του ντέρμπι που ακολουθεί με τη Νέα Ιωνία που θα είμαστε 100% έτοιμες».

Σχετικά με το κίνητρο που καλείται να βρει ο ΠΑΟΚ μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος:

«Θα "κλέψω" μία κουβέντα του προπονητή μας και θα πω πως γενικότερα το πρωτάθλημα της Α1 είναι μέτριο. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε που το λέω μόνο εγώ. Προσωπικά θεωρώ πως η ομάδα μας δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις αντιπάλους, αλλά εμείς αυτό που κοιτάζουμε να κάνουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να επιβάλλουμε τον ρυθμό που θέλουμε και δουλεύουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτερες».

Για τα ματς που ακολουθούν με Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας:

«Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι και όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς όλες αυτές τις ημέρες δουλεύουμε για να τελειοποιήσουμε την τακτική μας απέναντι στον αντίπαλο. Προέχει φυσικά το ματς με τη Νέα Ιωνία το Σάββατο, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλό μας βρίσκεται και η νοκ άουτ αναμέτρηση του κυπέλλου με την Αναγέννηση Άρτας, γιατί είναι παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό εκεί όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς».

Τέλος, για το στόχο που υπάρχει για το 2020:

«Όταν προέρχεσαι από μία χρονιά στην οποία κατέκτησες το νταμπλ και αγωνίζεσαι σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ, δεν μπορείς να ευχηθείς τίποτα λιγότερο από την επανάληψη αυτής της επιτυχίας και τη νέα χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...