PAOK FC Viber Sticker Pack

Η σεζόν συνεχίζεται και η συνεργασία του ΠΑΟΚ με το Viber περνάει σε άλλο πιο δημιουργικό επίπεδο βάζοντας κι όλους εσάς στο... παιχνίδι μέσα από το PAOK FC Viber Sticker Pack.
Πηγή: paokfc.gr
PAOK FC Viber Sticker Pack

Πλέον μπορείτε να δώσετε χρώμα και χαρακτήρα ΠΑΟΚ στις συζητήσεις σας. Να πανηγυρίσετε τα γκολ με το αυτοκόλλητο του σκόρερ, να κάνετε... καζούρα σε φίλους ή συναδέλφους χρησιμοποιώντας τη φιγούρα του Βιεϊρίνια , του Πέλκα , του Φερέιρα μέσα από την πλέον επιτυχημένη εφαρμογή chat στην Ελλάδα.

Κατεβάστε τα αυτοκόλλητα του ΠΑΟΚ εδώ.

Με περισσότερα από 19.000 μέλη το PAOK FC Official Community αποτελεί το πλέον ενεργό στον Ελληνικό αθλητισμό. Τα μέλη ενημερώνονται καθημερινά με live περιεχόμενο από τους αγώνες της ομάδας, με παρασκήνια και όλα τα νέα του Δικεφάλου. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των New Media του ΠΑΟΚ και της συνεργασίας με το Viber, δημιουργήθηκε το PAOK FC Sticker Pack και στο προσεχές μέλλον σας περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις.

Τo PAOK FC Sticker Pack είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Viber. Κατεβάστε το τώρα και γίνετε μελος του PAOK FC Official Community.

Διαβάστε ακόμη...