Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Costas Power Fuel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πηγή: acpaok.gr
Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Costas Power Fuel

Θεσσαλονίκη,15/01/2020

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Πάλης ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Costas Power Fuel, η οποία αναλαμβάνει ως επίσημος χορηγός του τμήματος.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων Costas Power Fuel λειτουργεί, από το 1989, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία παρέχει προϊόντα & υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αναλαμβάνοντας τη διανομή πετρελαίου κίνησης & θέρμανσης, ενώ εδώ θα βρείτε λιπαντικά, φίλτρα και χημικά για την συντήρηση καυσίμων και δεξαμενών.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων Costas Power Fuel στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία έχει περάσει από πατέρα σε γιο, στην οποία αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη των πελατών με σεβασμό και τους ενδιαφέρει η καλή κατάσταση του οχήματός σας, καθώς αυτή θα φέρει περισσότερη ασφάλεια σε εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Στο κατάστημα θα βρείτε υγρά καύσιμα (απλή αμόλυβδη βενζίνη, Diesel κίνησης ή θέρμανσης) ανώτερης ποιότητας, που θα βοηθήσουν την ομαλότερη λειτουργία -αλλά και προστασία- του κινητήρα σας.

Ακόμα η εταιρία εμπορεύεται ενισχυτικά και προστατευτικά προϊόντα -λιπαντικά, φίλτρα και χημικά- που θα βοηθήσουν στην καλύτερη απόδοση των καυσίμων σας, στη σωστή συντήρησή τους, ώστε να έχετε τα μεγαλύτερα οφέλη, κάνοντας παράλληλα οικονομία στη θέρμανση και τη μετακίνησή σας.

Τοποθεσία: Νέου Σταθμού 30, Γέφυρα Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57011
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 715.770
Website: www.costaspowerfuel.gr
Εmail: [email protected]

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...