Έτσι θα παίξει στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Από sfina.gr: Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θέλει να συνδυάσει σήμερα (15:00) ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του με τον ΟΦΗ στην Τούμπα για την φάση των «16» του Κυπέλλου.
Πηγή: sfina.gr
Έτσι θα παίξει στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Μετά την νίκη με 3-0 στην Κρήτη την περασμένη Τρίτη, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει την ευχέρεια να δώσει «ανάσες» σε επιβαρυμένους παίκτες και παράλληλα ευκαιρίες σε κάποιους άλλους στην σημερινή αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος κόουτς θα συνεχίσει το rotation σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας, αφού έρχεται μια ακόμα απαιτητική εβδομάδα με τρία παιχνίδια.

Ο Πασχαλάκης θα βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τον Ζίφκοβιτς να μένει εκτός αποστολής για να πάρει την θέση του στην αποστολή ο νεαρός Συμεών Παπαδόπουλος λόγω του κανονισμού στο Κύπελλο που θέλει δυο παίκτες κάτω των 20 ετών στην αποστολή.

Στην άμυνα δεδομένα θα υπάρξουν αλλαγές, παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής Κρέσπο. Ειδικά στα πλάγια της άμυνας, άμεσα θα πρέπει να πάρει «ανάσες» ο Δημήτρης Γιαννούλης που συνεχίζει να παίζει σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς. Πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει ο Ροντρίγκο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο αν προτιμηθεί ο Βραζιλιάνος στα δεξιά αντί του Μάτος, τότε ο Βιεϊρίνια θα... θυμηθεί τα περσινά.

Στην μεσαία γραμμή ο Μίσιτς δεν προπονήθηκε χθες και εκτός απροόπτου θα μείνει στον πάγκο, για να επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με πιθανότερο παρτενέρ στην μεσαία γραμμή τον Μαουρίσιο. Μεσοεπιθετικά οι επιλογές είναι αρκετές, ο Φερέιρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Λάζαρος Λάμπρου.

Διαβάστε ακόμη...