Τα πορτογαλικά ΜΜΕ για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (pics)

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική της Super League, με τα πορτογαλικά Μέσα να κάνουν αναφορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι,
Πηγή: sdna.gr
Τα πορτογαλικά ΜΜΕ για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (pics)

καθώς πέρα από τον προπονητή του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και του παίκτη που έδωσε την νίκη, Αντρέ Βιεϊρίνια, υπάρχουν αρκετοί Πορτογάλοι και στην ΑΕΚ.
Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, βρήκε νικητή την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με γκολ του αρχηγού των «ασπρόμαυρων», Αντελίνο Βιεϊρινια.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο Δικεφάλων συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία.

Τα πορτογαλικά Μέσα έκαναν αναφορά στο παιχνίδι της Τούμπας, καθώς υπήρχε έντονα το πορτογαλικό στοιχείο. Από την μεριά του ΠΑΟΚ, υπάρχει ο προπονητής της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα αλλά και ο αρχηγός του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στην αντίθετη μεριά, της ΑΕΚ, υπάρχουν τέσσερις παίκτες, Αντρέ Σιμόες, Νέλσον Ολιβέιρα, Έλντερ Λόπεζ και Παουλίνιο.

Τα πορτογαλικά μέσα «A Bola», «O Jogo» και «DesportoAoMinuto», ανέφεραν μεταξύ άλλων:

A Bola: «Ο Βιεϊρίνια κράτησε τον ΠΑΟΚ δίπλα στον Ολυμπιακό»

«Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα φιλοξένησε την ΑΕΚ, και την νίκησε με 1-0, για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος Βιεϊρίνια σκόραρε στο 57ο λεπτό το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, μετά από το πέναλτι που έκανε ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πέρασε σαν αλλαγή στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης, για την ΑΕΚ, ενώ οι Έλντερ Λόπεζ και Παουλίνιο δεν αγωνίστηκαν.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 2η θέση με 43 βαθμούς, έναν βαθμό λιγότερο από τον Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ αύξησε και την διαφορά την τρίτη ΑΕΚ που έχει 41 βαθμούς».

O Jogo: «Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα νίκησε και παρέμεινε κοντά στον Ολυμπιακό»

«Θρίαμβος με 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα, συνεχίζει να καταδιώκει τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, μετά την νίκη του κόντρα στην ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς μεταξύ των δύο τελευταίων πρωταθλητών στην Ελλάδα, ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε βασικός για τον ΠΑΟΚ και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Για την ΑΕΚ, ξεκίνησε βασικός ο Αντρέ Σιμόες, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα πέρασε σαν αλλαγή στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα της πρωτεύουσας, τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, μετά τις αποβολές του Χουλτ και του Λιβάγια στις καθυστερήσεις.

Μετά από αυτήν τη νίκη, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα παρέμεινε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, έναν βαθμό λιγότερο από τον Ολυμπιακό που κέρδισε στην έδρα της Λαμίας 4-0».

DesportoAoMinuto: «Το γκολ του Βιεϊρίνια έδωσε στον Αμπέλ τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

«Μονομαχία μεταξύ Πορτογάλων στην Ελλάδα, χαμογέλασε ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα, εξακολουθεί να επιδιώκει τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή, η ομάδα του Πορτογάλου νίκησε την ΑΕΚ, των Πορτογάλων Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπεζ και Παουλίνιο, με γκολ ενός άλλου Πορτογάλου, του αρχηγού, Βιεϊρίνια.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, σημειώθηκε στο 57ο λεπτό. Ο Αντρέ Σιμόες έκανε φάουλ εντός περιοχής της ΑΕΚ και ο Βιεϊρίνια δεν έχασε την ευκαιρία από τα 11 μέτρα.

Ένα θρίαμβος που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην 2η θέση με 43 βαθμούς, έναν βαθμό λιγότερο από τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση με 31 βαθμούς».

Διαβάστε ακόμη...