Ο Αυγενάκης για την Νέα Τούμπα!

Από thessports.gr: Για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κλήθηκε να απαντήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε.
Πηγή: thessports.gr
Ο Αυγενάκης για την Νέα Τούμπα!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στην απάντησή του σημείωσε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε συντονισμό με την διοίκηση του Καυτανζογλείου για την μετακόμιση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στη Βουλή:

«Δρομολογούμε τις διαδικασίες για την μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του νέου τους γηπέδου στην Τούμπα. Ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, πράττουμε τα δέοντα προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι εξελίξεις και να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο το πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βρισκόμαστε σε συντονισμό με την διοίκηση του Καυτανζογλείου η οποία αναμένει να συνεργαστεί και να φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ, μέχρι να υλοποιηθούν οι εργασίες του νέου γηπέδου. Ασφαλώς θα είμαστε αρωγοί και θα διευκολύνουμε στα θέματα των αδειοδοτήσεων και όπου αλλού χρειαστεί.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στο έπακρο όλες τις ομάδες, ώστε να υλοποιήσουν τα κατασκευαστικά τους πλάνα και να διαθέσουν δικά τους σύγχρονα αλλά και ασφαλή γήπεδα ποδοσφαίρου. Θέλουμε ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει για ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Θεσσαλονίκη, που θα αναβαθμίσει το δικό του στάτους, αλλά και της ευρύτερης περιοχής» .

Διαβάστε ακόμη...