«Μίλησε με Σαββίδη και συμφώνησε για τρία χρόνια»

Από sdna.gr: Ο αδερφός του Γιόζιπ Μίσιτς, Ματίγια, μίλησε για τη συμφωνία που έχει επέλθει με τον ΠΑΟΚ με ορίζοντα τριετίας.
Πηγή: sdna.gr
«Μίλησε με Σαββίδη και συμφώνησε για τρία χρόνια»


Ο αδερφός του Κροάτη μέσου υποστήριξε ότι συναντήθηκε απευθείας με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη, και συμφώνησαν να συνεχίζουν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για νέο συμβόλαιο του Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ: «Αυτή η χρονιά άρχισε πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο αδερφός μου υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Ήξερα για τις συζητήσεις που υπήρχαν. Είχα μιλήσει με τον αδερφό μου. Ξέρω ότι θα υπογράψει αύριο».

Τις λεπτομέρειες του deal:«Θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Δεν είμαι σίγουρος για τη ρήτρα. Πιστεύω ότι τώρα θα τη δώσει ο ΠΑΟΚ».

Το εάν έχει μιλήσει με τον αδερφό του: «Μιλήσαμε μετά από τον παιχνίδι. Μου είπε ότι μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη απευθείας και έκλεισε τη συμφωνία».

Τους στόχους του Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ: «Θέλει να πάρει ξανά τον τίτλο. Φέτος είναι πιο δύσκολο όμως καθώς ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα τα καταφέρει. Φυσικά θέλει και το Κύπελλο και ο μεγάλος του στόχος είναι η πορεία στην Ευρώπη».

Το εάν σκέφτονται να μετακομίσουν στην Ελλάδα οι γονείς του Μίσιτς: «Στον πατέρα μου αρέσει η ήσυχη ζωή. Είναι λίγο δύσκολο καθώς του αρέσει να ζει στο χωριό».

Το ρόλο του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: «Είναι ελεύθερος ο ρόλος του. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τέτοιο ρόλο».

Το πώς θα γιορτάσουν την συμφωνία: «Είμαι στη Βουδαπέστη.Το καλοκαίρι θα γίνει αυτό πιθανότατα».

Διαβάστε ακόμη...