O Jogo: «Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η αγορά του Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ»

Απο sdna.gr: Tην επικείμενη αγορά του Γιόζιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καταγράφει από την πλευρά της η «O Jogo», που σημειώνει πως το τυπικό σκέλος της μεταγραφής θα ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη.
Πηγή: sdna.gr
O Jogo: «Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η αγορά του Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ»

Αναμφίβολα, ο Γιόζιπ Μίσιτς, είναι από τα κεντρικά πρόσωπα του φετινού ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής διανύει μια εξαιρετική σεζόν με πολύ καλούς αριθμούς και στον Δικέφαλο υπήρχε η θέληση ώστε να πραγματοποιηθεί αγορά του παίκτη από την Σπόρτινγκ.

Μάλιστα, χθες το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης προανήγγειλε τις εξελίξεις με μια φωτογραφία του Κροάτη να δίνει τα χέρια του με τον πρόεδρο της ομάδας, ενώ όπως σημειώσαμε, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με ορίζοντα τριετίας.

Στο πλαίσιο αυτό και η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» καταγράφει την επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το τυπικό σκέλος της μεταγραφής θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει 2 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πάρει το «ναι» από την Σπόρτινγκ.

Διαβάστε ακόμη...