Κάκος: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο πέναλτι του ΠΑΟΚ» (vid)

Απο ethnos.gr: Ο άλλοτε κορυφαίος ρέφερι σχολιάζοντας τις φάσεις του ντέρμπι στο Total Football τόνισε ότι δεν έγιναν λάθη από τον διαιτητή στις κρίσιμες φάσεις
Πηγή: ethnos.gr
Κάκος: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο πέναλτι του ΠΑΟΚ» (vid)

Για άλλη μια αγωνιστική της Super League η κουβέντα για τη διαιτησία δεν έλειψε. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι των Δικεφάλων της ΑΕΚ αλλά η Ενωση με θέση που εξέδωσε έβαλε κατά του αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα για την επιλογή του Ισραηλινού Γκρίνφελντ, κάνοντας μάλιστα λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στην Τούμπα, ενώ λίγο αργότερα ήρθε απάντηση κι απ' την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Τάσος Κάκος αποσαφήνισε όσα συνέβησαν στο ντέρμπι και κυρίως στις επίμαχες φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται στην ΑΕΚ. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανέφερε στην εκπομπή Total Football του OPEN TV ο κορυφαίος ρέφερι, ο Ισραηλινός διαιτητής ήταν αλάνθαστος. Οπως τόνισε ο Κάκος, ορθώς καταλόγισε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και δεν έδωσε επιθετικό φάουλ υπέρ της ΑΕΚ και καλώς δεν έδωσε τα πέναλτι για τα οποία φωνάζουν στην Ενωση.

Αναλυτικά για την επίμαχη φάση του πέναλτι του ΠΑΟΚ, όπου η ΑΕΚ μιλάει για επιθετικό φάουλ του Σφιντέρσκι στον Βράνιες, σχολίασε ότι: «Ο διαιτητής είναι κοντά και βλέπει την παράβαση. Είναι ξεκάθαρο τράβηγμα. Εχει καλή οπτική επαφή ο διαιτητής. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιθετικού φάουλ. Είναι ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ. Ο αμυντικός δεν διαμαρτύρεται», ενώ αναφορικά με το μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Κρίστιτσιτς, για το οποίο η ΑΕΚ φωνάζει για παράβαση, είπε: «Ο επιθετικός έχει ξεγελάσει τον διαιτητή. Θα μπορούσε να δώσει και κίτρινη για θέατρο. Ο VAR επιβεβαίωσε την απόφαση του διαιτητή. Δεν υπάρχει πέναλτι».

Ακόμη για τη φάση που στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται για χέρι του Βαρέλα είπε: «Η μπάλα χτυπάει στο πρόσωπο του αμυνόμενου. Δεν υπάρχει πέναλτι. Κάτι που επιβεβαιώθηκε κι απ' την επανεξέταση του VAR», ενώ για τις δύο κόκκινες, του Χουλτ και του Λιβάγια, που δέχθηκε η ΑΕΚ τόνισε ότι ορθώς δόθηκαν από τον διαιτητή.

Δείτε το video από την εκπομπή Total Football:

Διαβάστε ακόμη...