Η τραγική άμυνα και ο διασωθέντας Νόουλς

Aπό inpaok.com: Την 11η του ήττα σε 15 παιχνίδια υπέστη στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 95-85, και βυθίστηκε ξανά στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη, τον οποίο προσπερνά λόγω της διαφοράς.
Πηγή: inpaok.com
Η τραγική άμυνα και ο διασωθέντας Νόουλς

Από τον χτεσινό αγώνα του ΕΑΚ Νεαπόλεως,ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έγινε ο 2ος της σχετικής λίστας στα χρόνια της ΕΚΟ Basket League (από το 1992-93), αφού ξεπέρασε τον Νίκο Μπουντούρη.

Επίσης, ο Ζέιν Νόουλς τελείωσε το παιχνίδι της Λάρισας με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ήταν το τέταρτο του «double-double» και με αυτό έφτασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον Τερέλ Παρκς.

Ένα ακόμη στοιχείο ενδεικτικό της αδυναμίας του ΠΑΟΚ στην άμυνα -το χθεσινό ήταν το τέταρτο διαδοχικό, εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο δέχτηκε περισσότερους από 90 πόντους- είναι και το ένα μόνο κλέψιμο που καταγράφηκε στη στατιστική του.

Έτσι ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της φετινής ΕΚΟ Basket League αφού στην ίδια επίδοση έφτασαν το Ρέθυμνο Cretan Kings στην πρεμιέρα, ο Ήφαιστος στην 3η και ο Άρης στην 11η αγωνιστική.

Στον αντίποδα πάντως ο Δικέφαλος ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση του στις ασίστ, έχοντας 20 όσες και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Διαβάστε ακόμη...