Γιαννούλης... non stop!

Από paok24.com: Ο σημερινός αγώνας με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30), θα είναι ο 23ος φετινός του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στους προηγούμενους 22, ο Δημήτρης Γιαννούλης όχι μόνο πήρε φανέλα βασικού αλλά δεν έχασε ούτε... δευτερόλεπτο!
Πηγή: paok24.com
Γιαννούλης... non stop!

Έτσι, ο Κατερινιώτης μπακ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που έχει καταγράψει στο "κοντέρ" του το απόλυτο σε ότι αφορά τα λεπτά συμμετοχής, έχοντας αγωνιστεί στα 17 ματς πρωταθλήματος, στα δύο με τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, στα δύο με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Γιουρόπα Λιγκ και στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η σημερινή παρουσία του Γιαννούλη στην "ασπρόμαυρη" ενδεκάδα θα σηματοδοτήσει την 23η φετινή εμφάνιση του 24χρονου αμυντικού, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρει τις πρώτες του φετινές... ανάσες στον αγώνα - ρεβάνς με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, την ερχόμενη Τετάρτη (15:00). Άλλωστε, το 0-3 του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στον Αμπέλ Φερέιρα να ξεκουράσει τόσο τον Γιαννούλη όσο και άλλους ποδοσφαιριστές που θεωρεί επιβαρυμένους, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε παίκτες με μικρό έως τώρα χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...