ΠΑΟΚ Morris - Τρίκαλα 2011

Από acpaok.gr: Επιστροφή στην δράση για τον ΠΑΟΚ Morris, ο οποίος την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα 2011, στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσήμβριας στις 15:00.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Morris - Τρίκαλα 2011

Οι παίκτριες του Σπύρου Φιλίππου, φόρτισαν τις μπαταρίες τους, προετοιμάστηκαν κατάλληλα και είναι έτοιμες για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Η διακοπή των Χριστουγέννων πάντα εγκυμονεί κινδύνους και συχνά βγάζει εκτός ρυθμού τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να αντιμετώπισε προβλήματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά μετά τις επιστροφές των ελλείψεων που είχε δείχνει πως είναι πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, καθώς είναι και από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία και πρωταγωνιστικό ρόλο στο γυναικείο πρωτάθλημα. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα καλό τεστ για την ομάδα μου τόσο για την έκβαση του αποτελέσματος, αλλά και για την νοοτροπία που θα δείξουν οι παίκτριες μου μετά το κενό. Πρέπει να παρουσιαστούν ιδιαίτερα συγκεντρωμένες και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν την φετινή τους προσπάθεια. Ο στόχος είναι η νίκη να συνδυαστεί με όμορφο ποδόσφαιρο, και να απολαύσουμε όλοι το παιχνίδι».

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020
10η αγωνιστική, Α Εθνική
Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσήμβριας
15:00, ΠΑΟΚ Morris - Τρίκαλα 2011 (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...