«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον σεβασμό όλων!»

Aπό inpaok.com: Ο Τόσκα μίλησε για τον Δικέφαλο και όχι μόνο στην Τουρκία
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον σεβασμό όλων!»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλίν Τόσκα μίλησε σε ΜΜΕ Τουρκίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, στον Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά και στο σύστημα VAR.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός για τα συγκεκριμένα θέματα:

Για το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ:

«Αυτό που ένιωθα εγώ πέρυσι στον ΠΑΟΚ, ήταν ότι είχαμε την καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν η ομάδα με τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Είχαμε χτίσει μία νοοτροπία και είχαμε κερδίσει τον σεβασμό από όλους. Δεν ένιωσα κάποια έξτρα πίεση. Ο κόσμος στην Ελλάδα, έχει αρκετά κοινά με τον κόσμο στην Τουρκία, πάντα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι ωραία».

Τη συνάντηση με τον Ίνγκασον:

«Νομίζω ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία ως ομάδα. Νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από την Ισλανδία. Έχω έναν Ισλανδό φίλο που παίζει στον ΠΑΟΚ και μιλάμε μερικές φορές. Μιλάμε για το παιχνίδι, είμαστε πάντα σε επαφή. Ελπίζω να νικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα».

Το σύστημα VAR:

«Οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Δεν είναι δική μου δουλειά να μιλάω και να σχολιάζω. Η δουλειά μου είναι να βγω έξω και να παίξω ποδόσφαιρο, να εστιάσω σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη. Οι διαιτητές είναι ανθρώπινοι και το καθήκον μου είναι να βγαίνω στο γήπεδο και να το υπηρετώ για 90 λεπτά».

Διαβάστε ακόμη...