ΕΕΑ: Διακοπή στην εκδίκαση!

Απο inpaok.com: Νέα παράταση για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια για ΠΑΟΚ και Ξάνθη
Πηγή: inpaok.com
ΕΕΑ: Διακοπή στην εκδίκαση!

Μία ακόμα παράταση μέχρις ότου να λάμψει η αλήθεια για τις προβοκατόρικες καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Όπως σας ενημέρωσε στο live το INPAOK, η εκδίκαση της υπόθεσης περί δήθεν πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης στα γραφεία της ΕΕΑ ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Μετά όμως από λίγη ώρα, κι αφού η Ξάνθη ζήτησε αναβολή λόγω απουσίας του κ. Συγγελίδη για προσωπικούς λόγους, η έδρα αποφάσισε τη διακοπή (και όχι αναβολή) της συνεδρίασης, η οποία θα αρχίσει ξανά στις 14.00!

Ο λόγος της διακοπής αφορά στο να εξεταστούν και να αποφασίσει η ΕΕΑ κάποια ακόμα αιτήματα που τέθηκαν από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

*Πρώτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης, η οποία ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση μιας και απουσιάζει ο κύριος Συγγελίδης ή έστω να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι τις 14:00 για να δώσει το παρών ο κύριος Συγγελίδης.

*Δεύτερο αίτημα από πλευράς ΠΑΟΚ αλλά και Ξάνθης. Οι δύο ομάδες ζήτησαν ο Ολυμπιακός να αναπτύξει τις θέσεις του και στη συνέχεια να αποχωρήσει από την συνεδρίαση.

*Τρίτο αίτημα ξανά από πλευράς ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Να αποβληθεί τελείως από την συνεδρίαση ο Αλέξης Κούγιας. Να μην παρέμβει καθόλου δηλαδή στην εκδίκαση.

*Τέταρτο αίτημα από πλευράς Ξάνθης. Να ηχογραφηθεί η διαδικασία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...