Η ώρα των απαντήσεων στην ΕΕΑ

Απο inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει την υπόθεση με τις αστείες καταγγελίες του Ολυμπιακού
Πηγή: inpaok.com
Η ώρα των απαντήσεων στην ΕΕΑ

Για τις 10:00, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) είναι προγραμματισμένη η εξέταση της υπόθεσης που δημιούργησε ο Ολυμπιακός με αστείες καταγγελίες περί «ιδιαίτερων» σχέσεων του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και περί δήθεν εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στη μετοχική σύνθεση της ακριτικής ομάδας.

Συνολικά οκτώ δικηγόροι από όλες τις πλευρές αναμένεται να βρεθούν στην ΕΕΑ για να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τους νομικούς της συμβούλους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα.

Την ΠΑΕ Ξάνθη θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρός της Γιώργος Στράτος που έχει και δικηγορική ιδιότητα, ενώ το παρόν θα δώσουν και οι, Χάρης Δασκαλάκης, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό στην προηγούμενη συνεδρίαση, καθώς και ο δικηγόρος Αλεξανδρούπολης και καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στη Νομική Κομοτηνής Χρήστος Δετσαρίδης.

Τη νομική υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν αναλάβει οι Γιάννη Χατζησαββάογλου και ο Δημήτρη Καρπετόπουλος.

Ο τελευταίος είναι ο αδερφός του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Καρπετόπουλου που εργάζεται μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Τα Νέα» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το παρόν θα δώσει και ο Αλέξης Κούγιας τόσο με τη δικηγορική του ιδιότητα όσο και με αυτήν του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, προκειμένου να κάνει πρόσθετη παρέμβαση κατά της Ξάνθης και υπέρ ουσιαστικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν αποκλείεται κάποια άλλη παρέμβαση από άλλη ομάδα, αν αποφασιστεί να αναβαθμίσουν την εκπροσώπησή τους κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους.

Διαβάστε ακόμη...