Τσιρίλο: “Ο Γιαννούλης μπορεί να παίξει στο Καμπιονάτο” (audio)

Aπό sfina.gr:Ο Ιταλός βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και σημερινός ατζέντης παικτών Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον Focus FM 103.6 για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.
Πηγή: sfina.gr
Τσιρίλο: “Ο Γιαννούλης μπορεί να παίξει στο Καμπιονάτο” (audio)

Μεταξύ άλλων είπε:

"Είναι ξεκάθαρο πως οι ομάδες που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Πίσω τους είναι η ΑΕΚ που προσπαθεί να τους καταδιώξει, αλλά νομίζω ότι μέχρι το τέλος θα πάμε σε μία μονομαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τον τίτλο.

Ο ΟΦΗ είναι η θετική έκπληξη, κυρίως λόγω του ωραίου ποδοσφαίρου που παίζει. Η ΑΕΚ από την άλλη ξεκίνησε με προβλήματα στη θέση του προπονητή και με αλλαγές πλάνων από την διοίκηση. Φετινός στόχος για την ΑΕΚ πιστεύω πως είναι να μείνει στις πρώτες θέσεις και να μειώσει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου την διαφορά από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει εάν μπορεί το κύπελλο.

Δεν θεωρώ πως η διοίκηση της ΑΕΚ δίνει προτεραιότητα στο νέο γήπεδο. Η απόδειξη είναι ότι έκανε πολλές μεταγραφές, ήρθαν πολλοί παίκτες στην ομάδα, αλλά όχι και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Πιστεύω πως την Κυριακή στη Τούμπα θα γίνει ένα πολύ ωραίο ντέρμπι, αφού θα κοντραριστούν δύο πολύ καλές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στη πρώτη θέση μετά την ήττα στο Χαριλάου και η ΑΕΚ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κάνει το δικό της παιχνίδι.

Τα ντέρμπι κρίνονται από την θέληση που δείχνει κάθε ομάδα να πάρει την νίκη. Όποιος το θέλει περισσότερο, θα κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει ένα μικρό προβάδισμα διότι παίζει στη γεμάτη Τούμπα με τον κόσμο στο πλευρό του που του δίνει σε κάθε ματς ώθηση.

'Κλειδί' στα ντέρμπι είναι οι επιθετικοί των δύο ομάδων κατά 90%. Οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς επιθετικούς. Ο Λιβάγια είναι πολύ καλός. Δεν ξέρω ποιος θα παίξει φορ στον ΠΑΟΚ για να πω περισσότερα. Επίσης σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει και η τακτική που θα εφαρμόσουν οι δύο προπονητές, αφού πολλά μπορού να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ γεμάτο ρόστερ και πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ όμως ότι ο Γιαννούλης είναι ένας παίκτης με μεγάλες προοπτικές. Μ' αρέσει πολύ. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το Καμπιονάτο. Ωρίμασε, πλέον και σε κάθε παιχνίδι είναι από τους καλύτερους του γηπέδου. Παίζει ένα ιδιαίτερο ρόλο στο παιχνίδι, διαθέτοντας τα στοιχεία που ψάχνουν οι ευρωπαϊκές ομάδες.

Δεν με παραξενεύει το να υπάρχει ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Λημνιό. Είναι ένας παίκτης νέος, επίσης, με πολλές προοπτικές. Διαθέτει κι αυτός το προφίλ για να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό".

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμη...