Περέιρα σε διαιτητές: «Θα πρέπει να είμαστε ένα»

Από sdna.gr:Ο Πορτογάλος ζήτησε από τους διαιτητές και τους βοηθούς της Σούπερ Λιγκ να είναι μία γροθιά, μετά τον αγώνα του Βόλου όμως, τους είχε βγάλει στη... σέντρα!Να είναι όλοι μια γροθιά ζήτησε ο Μέλο Περέιρα από τους διαιτητές και τους βοηθούς της Σούπερ Λιγκ, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, που είναι σε εξέλιξη στην Αθήνα.
Πηγή: sdna.gr
Περέιρα σε διαιτητές: «Θα πρέπει να είμαστε ένα»

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής πάντως, μόνο προς αυτή την κατεύθυνση δεν κινήθηκε όταν μετά τους αγώνες Βόλος – Ολυμπιακός και Λαμία – ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και έβγαλε στη σέντρα τους ρέφερι των συγκεκριμένων παιχνιδιών, χωρίς να τους κατονομάσει, κάνοντας γνωστή την τιμωρία τους.

Την ίδια ώρα, μετά το πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τα λάθη του Γκεστράνιους εις βάρος των «πράσινων» η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ήπιε το αμίλητο νερό και δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση.

Ο αρχιδιαιτητής λοιπόν, μιλώντας στο σεμινάριο απευθυνόμενος προς τους διαιτητές και τους βοηθούς τους είπε ότι δεν είναι αποδεκτές οι επιθέσεις που γίνονται. «Ειδικά αυτήν την περίοδο εμείς οι διαιτητές θα πρέπει να είμαστε ένα. Μία γροθιά. Δεν είναι αποδεκτά αυτά που γίνονται. Δεν είναι αποδεκτές οι επιθέσεις σε ρέφερι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τις επιθέσεις καταδίκασε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος σημειώνοντας στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ότι... «είναι μη αποδεκτά και κατάπτυστα όσα γίνονται με τους διαιτητές και τις επιθέσεις προς εκείνους. Τα καταδικάζουμε με κάθε τρόπο».

Διαβάστε ακόμη...