Η «μάχη» συνεχίζεται!

Από inpaok.com: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπήκε με το... δεξί στο 2020, πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες κόντρα σε Άρη και Νεπτούνας, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα, μιας και υπάρχει ακόμα «δρόμος» για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Πηγή: inpaok.com
Η «μάχη» συνεχίζεται!

Ο Δικέφαλος μπορεί να ενισχύθηκε με τις προσθήκες Σόρτερ και Μπόμπι Μπράουν, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν ότι δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα έχει πάρει την ψυχολογία που χρειάζεται για τα επόμενα παιχνίδια- τελικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα, με πρώτο και καλύτερο το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (11/1), με την Λάρισα.

Από τους ανθρώπους του Δικεφάλου τονίζεται ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και στο οικονομικό επίπεδο, μιας και η καθημερινότητα είναι αδυσώπητη και η υποστήριξη του κόσμο του ΠΑΟΚ θεωρείται αναγκαία.

Αυτό που αναμένουν είναι τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, το Παλατάκι να έχει την εικόνα του παιχνιδιού με τον Άρη, ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή στην πρωτοβουλία των ΣΦ ΠΑΟΚ για την οικονομική στήριξη του τμήματος, το #PAOKfamily

Διαβάστε ακόμη...