Τα δεδομένα για τον Στοχ- θέμα χρόνου η αποχώρηση

Από sfina.gr : Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Μίροσλαβ Στοχ από την Τούμπα.
Πηγή: sfina.gr
Τα δεδομένα για τον Στοχ- θέμα χρόνου η αποχώρηση

Είναι ολοφάνερο πως εάν υπάρχει ένας παίκτης που θα αποχωρήσει – σχεδόν – με βεβαιότητα από το ρόστερ αυτός είναι ο Στοχ.

Γίνονται συζητήσεις με ομάδες στην Ευρώπη και στην Τουρκία για πώληση ή δανεισμό με πιθανότερο το δεύτερο ενδεχόμενο. Ο Σλοβάκος έκλεισε τα 30 και πολύ δύσκολα θα προκύψει ομάδα από την ευρωπαϊκή αγορά για να δώσει λεφτά να τον αγοράσει. Μόνο εάν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την αραβική χερσόνησο ή από την Κίνα υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν, μία φόρμουλα για να δοθεί δανεικός σε ομάδα της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε… Έτσι, θα αδειάσει μία θέση στο ρόστερ που κρατάει άσκοπα αυτή την στιγμή ο Σλοβάκος ακραίος, αφού δεν χρησιμοποιείται, θα ανοίξει χώρος για μία μεταγραφή και παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει ένα μέρος ή όλο το συμβόλαιό του για το δεύτερο εξάμηνο και θα ελαφρύνει κατ’ αυτό τον τρόπο και το μπάτζετ.

Εξελίξεις στο θέμα παραχώρησης του διεθνή Σλοβάκου μεσοεπιθετικού θα υπάρξουν εντός των προσεχώς ημερών, αφού είναι προφανές πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για το υπόλοιπο της σεζόν. Ούτε καν αποστολή δεν μπαίνει πλέον…

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...