«Σύντομα και στην Εθνική Κροατίας ο Μίσιτς»

Απο inpaok.com: Ο προπονητής που είχε στην Όσιγιεκ είπε ότι τελειώνει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
«Σύντομα και στην Εθνική Κροατίας ο Μίσιτς»

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι έως τώρα η φετινή μεγάλη αποκάλυψη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον είχε πάρει δανεικό από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον περασμένο Ιανουάριο (2019) για 1,5 χρόνο.

Ο πρώτος προπονητής που είχε ο Κροάτης χαφ στην Όσιγιεκ, ο Ίβο Βράνιες, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, αλλά και ότι ο χαφ του Δικέφαλου θα βρίσκεται στις επόμενες κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας.

Αρχικά τόνισε: «Χαίρομαι γιατί σας είχα πει ποιος είναι ο Μίσιτς. Είναι φανταστικός παίκτης, είναι πολύ τυχεροί οι φίλοι του ΠΑΟΚ που τον βλέπουν κάθε Κυριακή. Κάνει εξαιρετικά πράγματα και ξέρετε ότι εγώ δεν λέω εύκολα λόγια, έχω πάντα τα πόδια στο έδαφος».

Συνεχίζοντας είπε: «Πριν από περίπου δύο μήνες σας είχα πει ότι έχει την ανάλογη ποιότητα με τον Ράκιτιτς και τον Μόντριτς, τους άλλους χαφ της εθνικής Κροατίας. Τότε ήμουν ένας τρελός που τον πίστευε πολύ. Ξέρω ποιος είναι, είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα κληθεί στην εθνική Κροατίας. Μίλησα με στενό φίλο του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος μου είπε ότι του ζήτησε πληροφορίες για το πως παίζει και απ' ότι ξέρω στα επόμενα παιχνίδια θα τον παρακολουθήσει κάποιος από το τεχνικό τιμ, γιατί σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις».

Ακόμη πρόσθεσε ότι: «Ο Μίσιτς είναι πολύ δημοφιλής στην Κροατία, ακούγεται πολύ το όνομά του γιατί κάνει εξαιρετική χρονιά. Αισθάνεται πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, περνάει υπέροχα στη Θεσσαλονίκη και καταλαβαίνω όταν μιλάμε στο τηλέφωνο ότι αισθάνεται μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Τον είδα όταν ήρθε στην Κροατία για διακοπές. Μίλησα και με τον μάνατζερ και την οικογένειά του και σε όλους λέει ότι θέλει να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Να σας πω ότι είναι ήδη σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο πατέρας του και η μητέρα του σκέφτονται μόλις οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του έχει πρόβλημα καρδιάς και ζει σε μία περιοχή της Κροατίας με κακές καιρικές συνθήκες που δεν τον βοηθάει στην υγεία του».

Καταλήγοντας ο Ίβο Βράνιες είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για τα νεαρά παιδιά στην Κροατία να βλέπουν αυτή την εξέλιξη του Μίσιτς, να έχει αυτή τη θέση και αυτόν τον ρόλο σε ένα Πρωτάθλημα με παραδοσιακές δυνάμεις. Είναι τυχεροί οι Έλληνες που τον έχουν εκεί».

Διαβάστε ακόμη...