Η “KRAFT PAINTS” στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από paokbc.gr: Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την “KRATFT PAINTS”, η οποία θα συμμετέχει στο χορηγικό μας πρόγραμμα ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ».
Πηγή: paokbc.gr
Η “KRAFT PAINTS” στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το προφίλ της “KRAFT PAINTS”

Η KRAFT PAINTS κατέχει σημαντική θέση στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών

μέσω της παραγωγής και διανομής προϊόντων της πανελλαδικά αλλά και με την ενίσχυση των θυγατρικών της στο εξωτερικό και τις εξαγωγές της.

Η βιομηχανία, με μακρά ιστορία στα αρχιτεκτονικά επιχρίσματα, προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση σε κάθε ιδιωτικό και αρχιτεκτονικό έργο.

Γίνεται συνεργάτης του ιδιώτη, του επαγγελματία, του εσωτερικού διακοσμητή, του αρχιτέκτονα, του μελετητικού γραφείου, του εφαρμοστή και του εργολάβου.

Με συνεχή επένδυση σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ενίσχυση στην έρευνα και την ανάπτυξη της, είναι σε θέση να παρέχει προϊόντα και λύσεις υψηλής απόδοσης.

Η KRAFT PAINTS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από χρώματα τοίχων, οικολογικά χρώματα, βερνίκια, στεγανωτικά και τέλος συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και θερμομόνωσης.

Στον τομέα των χρωμάτων, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων με το εμπορικό σήμα KRAFT PAINTS και τα προϊόντα

εξοικονόμησης ενέργειας / εξωτερικής θερμομόνωσης με το εμπορικό σήμα BIOCLIMA.

Η KRAFT PAINTS έχει περιβαλλοντική φιλοσοφία και δεσμεύεται να λειτουργεί με οικολογικό τρόπο χωρίς να επιτρέπει συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Οι εφαρμογές βαφής KRAFT PAINTS ικανοποιούν όλα τα σημαντικά αρχιτεκτονικά πρότυπα ποιότητας και προσφέρουν την ποιότητα που απαιτούν οι πελάτες της από αρχιτέκτονες έως εφαρμοστές.

Η υψηλή απόδοση των εφαρμογών KRAFT PAINTS υποστηρίζεται από ισχυρές εγγυήσεις και αποδεδειγμένο ιστορικό παραδειγμάτων με χιλιάδες εφαρμογές σε κάθε νομό της χώρας μας.

Ο Όμιλος έχει σημαντική και διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη μέσω θυγατρικών εταιριών σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κύπρο, και μέσω αντιπροσώπων σε Μάλτα,

Τουρκία, Τυνησία, Λίβανο, Ουγγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία και με πωλήσεις στη Δυτική και Β. Αφρική, Ισραήλ και χώρες του Κόλπου.

Στη στρατηγική της εταιρίας περιλαμβάνεται και η επέκταση των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων σε νέες χώρες οι οποίες θα υποστηρίζονται από ένα ισχυρό δίκτυο τοπικών συνεργατών.

www.kraftpaints.gr

Διαβάστε ακόμη...