Αυτόν τον Ρουμάνο ήθελε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Μία ιστορία από το, όχι και τόσο μακρινό, παρελθόν έφερε στη δημοσιότητα ρουμανική ιστοσελίδα, η οποία αναφέρεται σε έναν Ρουμάνο ποδοσφαιριστή, τον οποίο προσπάθησε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, όταν είχε προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: thessports.gr
Αυτόν τον Ρουμάνο ήθελε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για τον 28χρονο σήμερα, Νικουσόρ Μπάνκου, που ανήκει την τελευταία πενταετία στην Κραϊόβα κι αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Την... αποκάλυψη έκανε ο ατζέντης του παίκτη, Σορίν Παρασκίβ, σε συνέντευξή του στην Gazeta Sporturilor:

"Ο Μπάνλου βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάει στον ΠΑΟΚ, όταν ήταν εκεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Μίλησα με τον πρόεδρό τους και μου έκανε μία πρόταση. Τηλεφώνησα στον Μπάνκου και του είπα ότι είχα μια πολύ καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Εκείνος είχε μία περίεργη αντίδραση και παρά το γεγονός ότι υπήρχχαν ακόμη μερικές εβδμάδες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου εκείνος μου είπε: "Και μου τηλεφωνείς τώρα;". Δεν έχω καταλάβει μέχρι και σήμερα τι είχε στο κεφάλι του και γιατί μου απάντησε έτσι.

Μερικές ημέρες αργότερα ο ΠΑΟΚ πήρε τον Τόσκα. Μπορεί οι άνθρωποι της Κραϊόβα να μην ήθελαν να τον αφήσουν να φύγει επειδή πίστευαν ότι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Πάντως, του προτάθηκε ένας τεράστιος μισθός, με πολύ μεγάλα μπόνους τα οποία θα είχε πάρει γιατί τελικά ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Θα είχε έναν μισθό πάνω από 400.000 ευρώ".

Διαβάστε ακόμη...